Kommende arrangement

Danske Bank

Rundvisning i Danske Banks nye bygning i centrum d. 22. august kl. 16 (flere oplysninger senere)

Forår 2018:

Infostander på Platanpladsen

Infostander opsat ved Eventyrbænkene på Platanpladsen overfor Domkirken. Et langt forarbejde er endt med dette flotte resultat.

Skiltet er udarbejdet i samarbejde med Odense Bys Museer, så designet følger de andre skilte, Odense Kommune har opsat på historiske steder.Teksten er på dansk, engelsk og kinesisk.

2. april 2003 modtog Odense By 13 bænke med bronze-relieffer fra H.C. Andersens eventyr, udført af billedhugger Ejler Madsen (1939-2011).

De eventyrlige bænke blev skænket af Byforeningen for Odense, og er designet af foreningens mangeårige formand, Poul Karmdal.

Info tavle _FW60632.jpg

Oplysningsskilt Klingenberg.jpg

Byforeningen for Odense • Formand Sharon Fisher • info@odensebyforening.dk  • 25 71 17 91